header- logo
homeover onsvoorwaardencontactvacatures

Mr. M.R. (Martin) het Lam

Martin het Lam is in 1991 in geschiedenis afgestudeerd, aan de Universiteit van Leiden.
In 1992 studeerde hij aan dezelfde universiteit af in Nederlands recht, specialisatie Bedrijfsrecht. Tevens rondde hij in hetzelfde jaar de vrij doctorale studierichting Internationaal- en Europees recht af.
Van 1992 tot 1997 was Martin het Lam werkzaam als bedrijfsjurist bij de Nederlandse organisatie voor Olie- Gasexploratie en Productie Associatie (NOGEPA).
Martin het Lam werd in 1997 tot advocaat beëdigd. Zijn specialisatie is Energierecht. Hij werkt voor verschillende overkoepelende organisaties van zakelijke afnemers van energie en decentrale opwekkers van energie.
Tevens staat hij een groot aantal individuele groot afnemers bij.
Martin het Lam heeft diverse publicaties op zijn naam staan o.a. in het Nederlands tijdschrift voor Energierecht en SEW.

Martin het Lam

Mr. M.A.R.I.A. (Maria) Vreeke

Maria Vreeke is afgestudeerd aan de Universiteit van Rotterdam in Nederlands recht. Zij is sinds 2015 als advocaat werkzaam bij het Lam Advocaten. Maria Vreeke houdt zich binnen het energierecht in het bijzonder bezig met vraagstukken omtrent particuliere netten, gesloten distributiesystemen, directe lijnen en eigendom van netten.

Maria

Mw. W. (Wilma) Koster

Wilma Koster is werkzaam als secretaresse. In 2001 is zij werkzaam geworden als secretaresse bij een advocatenkantoor waarbij het energierecht onderdeel van de praktijk uitmaakte.
Wilma Koster voert de nodige secretariële werkzaamheden op het kantoor uit.
Tevens is Wilma Koster belast met de uitvoering van de kantoororganisatie.

Wilma